Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 11-09-2013 12:02:43
Computers & Telefonie

Hp computers laptop defect

[quote=gsm schreef op dinsdag 10 sep 2013, 16:28][quote=kamphuysen schreef op dinsdag 10 sep 2013, 11:34][quote=gsm schreef op dinsdag 10 sep 2013, 11:00]zie ook http://kassa.vara.nl/tips/mijn-tips/tippagina/12/">deze tip (klik).

http://kassa.vara.nl/tips/tips-detail/tipdetail/hp-dv6000-dv9000-zelf-repareren/">deze link is misschien beter (precieser).


zie hierna svp mijnheer gsm, het is zeker niet mijn bedoeling u op stang te jagen, maar als ik klik op de door u aangegeven links dan zie ik ten eerste een hele riedel van mijn geplaatste tips ooit, overigens zijn die gewoon goed bedoeld geweest, daarna zie ik op een reactie van u weer een klik hier op, mbt tips..maar dan daarna zie ik helemaal niets,,en vervolgens geeft u weer in een andere reactie aan klik hier dan op...en dan komt er een pagina vol met hp info....ik ga daar even op in bij de hierna volgende reactie..