Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirk de groot - 12-09-2013 10:33:29
Huishouden & Energie

Misleid door medewerkster essent.

Het enige advies dat ik kan geven als ik dergelijke verhalen lees is het gebruiken van een energievergelijker. ik ben laatst overgestapt en ik heb gemerkt dat als je direct zaken doet met de leverancier je echt niet de beste aanbieding krijgt. ik heb geprobeerd producten op de sites van de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken, maar het lijkt wel alsof de leveranciers op hun eigen sites proberen om de informatie zo ondoorzichtig mogelijk neer te zetten.

wat ik wel heb kunnen doen is een aanbieding op de site van een paar leveranciers vergelijken met hun goedkoopste aanbiedingen op vergelijkingssites en dat scheelt echt heel veel geld per jaar. deze sites rekenen gewoon uit hoeveel het echt kost op basis van je verbruik en laten dit keihard zien, daardoor kunnen de leveranciers mensen niet in de war brengen met ondoorzichtige tarieven.

gewoon googlen op "energie" en de eerste beste site pakken. vaak krijg je ook nog elk jaar een mailtje als het weer tijd is om over te stappen.