Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 25-09-2013 00:08:50
Geldzaken & Recht

Aow uitkering

Tijger1 schreef:
om terug te krijgen kunt u dat formulier niet meer insturen, maar vergeet vooral niet dan volgend jaar een proefberekening te maken.

correctie: een voorlopige aanslag (teruggaaf) 2013 kan tot 1 april 2014 worden ingediend. lees http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/programmas_en_formulieren/verzoek_of_wijziging_voorlopige_aanslag_2013br /">hier

correctie: de ouderenkorting wordt niet herrekend. wel bij de voorlopige teruggaaf maar niet bij de daadwerkelijke aangifte. er moet wel voldoende belasting zjn betaald om de ouderenkorting volledig te verzilveren.

en tenslotte:
het is niet vanzelfsprekend dat er meer zorgtoeslag verkregen kan worden. als het toetsingsinkomen vorig jaar 2012 lager was dan zo'n € 20.000 was er al een maximum zorgtoeslag. of de zorgtoeslag vanaf 2013 meer wordt is pas te zeggen als de jaarinkomens (verzamelinkomens van beiden) over deze jaren bekend zijn. het inkomen van man en het inkomen van vrouw vóór pensionering is immers niet bekend (gemaakt)