Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-09-2013 16:33:34
Elektronica & TV

Smart-tv's en diensten als "netflix"

Netflix lijkt goedkoop feitelijk is het dat ook, maar enkel figuurlijk..

het aanbod van netflix is nogal magertjes, veelal b-films en enkel oudere series. ook de beeldkwaliteit is verre van optimaal, https://support.netflix.com/nl/node/11137">reken het zelf maar even na, en vergelijk het eens met 'n dvd of blu-ray.

waarom ze de bestanden niet gewoon als download aanbieden is mij een groot raadsel. veel consumenten doe dit nu ook, maar dan via de 'onbetaalde' mogelijkheden zoals torrents.
waarom niet jouw businessmodel aansluiten op hoe consumenten het nu al doen? downloaden, hd aansluiten (eventueel streamen) op de tv/media player en kijken maar.

netflix moet dan het antwoord zijn op het onbetaald downloaden van consumenten, dat is het dus absoluut niet. mijn inziens mis je dan ook niets dat deze dienst, niet makkelijk, werkzaam te krijgen is op jouw tv.