Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-09-2013 22:50:41
Elektronica & TV

Smart-tv's en diensten als "netflix"

De consumentenbond geeft het o.a. het volgende weer
veel apparaten
groot voordeel van netflix is dat het te bekijken is op vrijwel alle apparaten: van mobiel tot homecinema-set. op elk apparaat is je persoonlijke profiel en homepage te openen. daarop staan de filmpjes die je hebt bekeken en je persoonlijke kijksuggesties.
netflix werkt op smart-tv’s van de grote merken die dit jaar zijn uitgekomen, maar meestal ook op modellen uit 2012. sony, lg en samsung geven aan dat de app ook te krijgen is op blu-rayspelers, soundbars en homecinema-sets met smart-menu.
ook op de grote spelcomputers werkt het: nintendo wii en wii u, sony playstation 3 (en playstation vita), microsoft xbox 360.

voor het kijken ben je niet gebonden aan de tv alleen: netflix is er ook voor smartphones, tablets, laptops. er zijn apps voor ios, android en windows phone.

conclusie
onze eerste kennismaking met netflix is positief: het werkt goed, op veel verschillende apparaten en de beeldkwaliteit is in orde. de filmcollectie is minder indrukwekkend dan het serieaanbod. voor veelkijkers valt er al best veel te zien. al met al krijg je behoorlijk waar voor je geld.