Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 03-10-2013 14:47:15
Computers & Telefonie

Kosten provider

Dit soort wijzigingen krijg je als 'n organisatie, http://www.acm.nl">acm (opta) besluiten gaat nemen over zaken waar ze geen verstand van hebben. ze hebben hier 15 jaar overgedaan om de regelgeving te veranderen en dit is de uitkomst. naar mijn bescheiden mening kun je niet veel harder falen dan dit..

gelukkig is voor alles 'n oplossing; http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-2.html">betamax zoek in de lijst naar welk land je wilt bellen, kijk naar de gunstigste tarieven, veelal kun je 'gratis' naar 'n bestemming bellen. software installeren, btg kopen en - betaalbaar en goedkoper dan met skype - bellen maar.
overigens kun je hiermee ook prima vanaf je smartphone/tablet bellen. zelfs als je wilt met jouw eigen vaste telefoon, mogelijkheden te over..