Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
in de war - 05-10-2013 13:08:23
Geldzaken & Recht

Kan dat wel?

[quote=tot15karakters schreef op zaterdag 5 okt 2013, 13:01]niet het maand bedrag maar de incasso kosten worden eerst verrekend...

de meeste incasso bureaus rekenen eerst zichzelf en dan pas de geld verstrekker dus kan de schuld blijven oplopen als je tekort betaalde.

het is beter oversluiten en in 1x betalen want dat is voordeliger dan op afbetaling van dure incasso firma en de oorspronkelijke.

dus probeer of je ergens iets kunt lenen om dit af te lossen tegen normale voorwaarden, en ga eerst bij je eigen bank langs voor deze vraag....



ergens anders onderbrengen behoort op dit moment helaas niet tot de mogelijkheden. ik heb ook sterk het vermoeden dat de bewuste kredietverstrekker en het incasso bureau nauw aan elkaar verbonden zijn. zitten namelijk in hetzelfde gebouw ergens in amsterdam.

maar vraag was eigenlijk moet het contract niet ontbonden zijn als het in handen blijft van het incasso buraeu?