Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
in de war - 05-10-2013 18:22:43
Geldzaken & Recht

Kan dat wel?

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 5 okt 2013, 13:14]het incassobureau verzorgt voor de kredietverstrekker de incasso. en waarom zou het ontbonden moeten zijn, wat is daarvan het voordeel?

hoe heet die kredietverstrekker en het incassobureau?

als u nu weer bij bent met aflossen, zou het logisch zijn, dat u weer aan de kredietverstrekker betaalt, maar als dat niet het geval is, zit u nog aan dat incassobureau vast.

ik heb 7 jaar geleden een krediet van eur 26800,-- genomen. nu na 7 jaar heb meer dan eur 30000 betaald en er staat nog steeds eur 17000,-- open. begrijp me niet verkeerd, ik ben er zelf met open ogen ingelopen, maar het gaat mij om de houding en werkwijze van het incasso bureau.

het gaat niet om voordeel te behalen maar het is namelijk zo dat het incasso bureau mij nu probeert te dwingen meer per maand te betalen terwijl ik mijn contractuele verplichtingen nakom. ik betaal eur 350,-- per maand en daarvan is zo'n eur 280 rente. ik persoonlijk denk dat het incasso bureau mijn niet kan dwingen. een advocaat kost een hoop geld en had gehoopt hier meer duidelijkheid te krijgen zodat ik met wat meer zekerheid te werk kan gaan. via telefoon laten ze niet zoveel los, helaas.

het incasso bureau is antera te amsterdam