Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
judithv - 07-10-2013 13:15:51
Geldzaken & Recht

Global collect usenext maandelijks bedrag

[quote=aurora1 schreef op maandag 7 okt 2013, 12:59]dagjudithv,
heb je niet een keer een proefabonnement aangevraagd en daarvoor je rekeningnummer ingevuld? tik bovenaan in het zoekvakje eens usenext in en lees ook even https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=24&t=75426"> hier (klik).

vr.gr.
bedankt voor uw reactie. ik heb inderdaad al zitten zoeken op usenext, maar heb nog niet echt iets kunnen vinden waar ik concreet iets mee kan doen.
als ik al een proefaonnement heb aangevraagd dan is dat een hele tijd geleden gebeurt, maar ik kan me daar nu echt niets bij voorstellen. ook het feit dat mijn email adres daar niet wordt erkend geeft mij een raar gevoel, want als je zo'n abonnement wilt aanvragen zul je toch je gegevens moeten geven en dan zou ik in het systeem moeten staan (in ieder geval mijn email adres)

mvg, judith