Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 11-10-2013 12:11:26
Voeding & Gezondheid

Supermarkten prijzen vaak verkeerd of niet.

Ik zou bijna zeggen, ze prijzen het product maar weer op het product

en de computerkassa's weer afschaffen? dan is het volgende mogelijk: er is door de een of andere manier een prijsje losgeraakt. dus moet er een medewerker de winkel in, uitzoeken wat het kost en de wacht rij wordt eindeloos, zeker in spits tijden. dat vindt u natuurlijk niet erg, u wacht wel geduldig ....... en als de artikelen goedkoper worden, aanbieding bijvoorbeeld, vindt u het zeker niet erg dat u de voorgaande hogere prijs heeft betaald .......... wat ze kunnen ook vergeten de aktie prijs er op te zetten.

gewoon goed prijzen, zo moeilijk moet dat toch niet zijn?!

natuurlijk kan dat, via de barcode en vaak kunt u zelf via een scanner aan de muur of een paal ook de prijs vinden bij twijfel. en zoals bij een tweetal supermarkten al kan, zie je direct op de handscanner wat je gaat afrekenen voor artikel x.