Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 12-10-2013 17:01:42
Winkels & Webshops

Fout prijzen van product producten in supermarkt supermarkten

[quote=ilse.ab schreef op zaterdag 12 okt 2013, 02:09]melk van de zuivelmeester € 0,57 is vervangen door ok€ die € 0,65 kost.
voor 34 euro cent meer koop je biologische melk, ik zou het wel weten.. iets wat in 'n fabriek gemaakt is of echt van 'n koe komt..

overigens kom ik ook flink wat "misstanden" tegen in de supermarkt; groente/fruit met schimmel (of de dag erna al..), houdbaarheidsdatum verstreken, kortingen die niet worden verwerkt, opdrijven van de prijs omdat je de week erop het tweede artikel 'gratis' krijgt, prijzen die niet kloppen (ook in ons voordeel), producten die opeens verdwenen zijn, lege schappen, misgrijpen bij aanbiedingen (dit ook al begin van de week) en artikelen, die bij het afgebakende gedeelte van de aanbiedingen liggen, toch niet tot de geldende regels van de betreffende aanbieding behoren (https://www.ah.nl">ah lezen jullie even mee!)

en nu ben ik naar de supermarkt om ongeveer 40 cent terug te vorderen, ach kost maar 10 à 15 minuten van je tijd.. ow wacht je zou bijna gaan denken dat bovenstaande supermarkten extra doen..