Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 19-10-2013 11:56:54
Computers & Telefonie

Glasvezel recht of niet

De straat is eigendom van de gemeente en niet van u en wat hun ook in de grond stoppen daar heeft u ook niets over te zeggen.
wel zal er op langere termijn ook bij u glasvezel aangesloten gaan worden maar omdat er gewoon niet genoeg mensen hebben aangegeven dat ze te dure aansluiting van glasvezel willen gaat het aanleggen dan ook nog niet gebeuren.
vind u dat heel erg? nou troost u met de gedachten dat zowel upc (150 tot 200 mb) als ziggo nog steeds snellere internet aanbieden voor een prijs waar u net 100 mb glasvezel internet voor zou hebben dat is ook voor mij de redenen om het niet te doen.
alleen als u met 100 mb wilt uploaden is glasvezel een uitkomst maar zelfs voor skype heeft u dat niet echt nodig.
zelf woon ik sinds 2 jaar in lelystad en hier staan ze al klaar maar wel wordt er aan gegeven dat het minstens nog twee jaar gaat duren voor de buizen de grond in gaan.