Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-10-2013 00:10:48
Vrije tijd & Tuin

Bdr containerreiniging / cleanprofs?

Het zijn er zeer veel en de iraanse eigenaar van miec bv heft nu cleanprofs waar zij op de zelfde tone mee verder vaaren. zij klagen over elk negatief bericht over hen op forums, wat gewoon onthult hoe bezogd zij worden over de acties van enige dappere leden van onze gemeenschap.


wat werknemers van dbr te doen kregen:
-------------------------------------------------------------------------------------------
ik heb gelopen voor bdr en cleanprofs dacht eerst dat dit een apart bedrijf was later bleek het een onderdeel van miec te zijn sprak jongens van bdr en die maakte de bakken van cleanprofs schoon ons werd geleerd om te vertellen dat wij de bakken inspijten met een coating (een laagje aan de binnenkant) die tegen maden muggen en andere insecten dient om ze op afstand te houde dat het op een citroen basis was maar in werkelijkheid werd het alleen met water gedaan en de mense die we spraken die er ooit lid van geweest zijn hebben slechte ervaringen de vertegenwoordiger van cleanprofs is de eigenaar van miec zelf en spreekt alsof hij niks te maken heeft met de wervers en de voorwaarden die hun beloven terwijl de beste man zelf ze de kneepjes van het misleiden oplichten leerd er word gezegt ook dat cleanprofs met de gemeente samen werkt om zo de mense een vertrouwd en goed gevoel te geven

ref: antimiec groep
-----------------------------------------------------------------------------------------------