Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vinay - 24-10-2013 18:13:49
Geldzaken & Recht

En/of rekening, hoe bewijzen?

[quote=abnamro schreef op donderdag 24 okt 2013, 16:16]geachte heer, mevrouw,

uw bericht over de gezamenlijke rekening die u met uw moeder bij abnamro heeft, heb ik gelezen. ik begrijp dat u met veel vragen zit.

omdat de rekening op 2 namen staat heeft uw moeder op dit moment de mogelijkheid om over het geld te beschikken. dit zal dan ook een reden zijn dat het svb bewijs wilt zien dat het geld uw vermogen is.

wat kunt u doen?
het is verstandig om in deze situatie een afspraak in te plannen op één van onze bankkantoren. op die manier kan er worden gekeken hoe één en ander bij ons geregeld is en kunnen wij hierover adviseren. voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0900-0024.

rekeningafschriften uit 2012
u heeft ook aangegeven dat het svb de rekeningafschriften van 2012 wilt zien. deze rekeningafschriften kunt u zelf downloaden via internet bankieren. u kiest dan voor ‘downloaden’ > ‘rekeningafschriften’.

met vriendelijke groet,
abn amro webcare team
mw. e. van der molen

helaas lukt het niet om alle afschriften te downloaden uit het jaar 2012. ik kan tot slechts 18 maanden downloaden. ik ga ervan uit dat abnamro de ontbrekende afschriften voor mij uit kan printen.

binnenkort maak ik tijd vrij om bij abnamro kantoor afspraak in te plannen