Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2013 21:01:30
Vakantie & Reizen

Vakantieveilingen --> verrassingstickets.nl. dubbele kosten mag dat ?

@kris78,

jammer te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van verrassingstickets.nl. graag informeren we u dat u per reservering (ongeachter het aantal nachten of personen) slechts één keer eur 5 per bestemming voor het uitsluiten afrekent. van extra of dubbele kosten is dus geen sprake.

tijdens het boeken is het mogelijk om een aantal luchthavens kosteloos uit te sluiten. mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat graag.

@daniqued,

vervelend om te horen dat u een bericht van ons heeft ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet. we werken constant aan verbetering van onze arrangementen en dienstverlening en zullen onze medewerkers er extra op attenderen om de e-mailberichten correct te beantwoorden. mochten er voor u nog zaken onduidelijk zijn dan horen we dat graag.

in ieder geval wensen we u alvast een prettige reis met uw verrassingstickets.

verrassingstickets.nl