Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pijlstaart - 31-10-2013 22:13:52
Computers & Telefonie

Tele2mobiel rekent hoger dataverbruik dan standaard iphone5 data verbruik meting

Helaas moet ik me aansluiten bij de bovenstaande verhalen.

mijn zoon heeft sinds twee maanden een tele2 abonnement. de eerste maand ging het goed. halverwege de tweede maand werd hij afgesloten. er was geen tijdige sms melding geweest. bij controle van zijn dataverbruik bleek er een rekening van euro 442 !!!!! hoger te zijn dan zijn abonnementskosten. dit heeft hij en wij nog nooit meegemaakt. soms we eens 10 of 15 euro meer maar 442 ??? de onverklaarbaar hoge data's worden niet gemeten in zijn iphone 5 met de laatste softwareupdate (zonder de befaamde veronderstelde bug).

ben gaan bellen met de service (38 monuten aan de lijn gehangen). helaas, was het antwoord, u moet betalen om de afsluiting op te heffen. dit hebben we als ouders nu voorgeschoten. het bedrag is twee weken geleden morrend overgemaakt. en wat schetst mijn verbazing: enkele dagen later wordt het hele factuurbedrag nogmaals door tele2 afgeboekt. dus eerst krijg je een onverklaarbaar dataverbruik aan je broek en dan mag je ook nog dubbel betalen. we hebben de incasso inmiddels laten storneren (terugboeken). mijn zoon heeft een prepaid nummer bij een andere provider gekocht voor 20 euro en doet daar nu bijna een maand mee.
ondertussen is het tele2 nummer nog steeds afgesloten.

de klantenservice begrijpt de vraag niet. de computer van de chatservice kan volgens mij rechtstreeks op de schroothoop. ik hoop oprecht dat tele2 haar licentie wordt afgenomen. het lijkt op een moeras waar je niet vanaf komt.
wie kan hierbij helpen!
tips?