Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-11-2013 11:44:59
Computers & Telefonie

Tele2mobiel rekent hoger dataverbruik dan standaard iphone5 data verbruik meting

Als je werkelijk via een notaris zou kunnen bewijzen dat terwijl je telefoon uitstaat hij toch data oppikt, dan is dat natuurlijk fantastisch bewijs. daar zou het programma kassa ook wel in geïnteresseerd, vermoed ik. want daarmee gaat echt een enorme deur open voor al die mensen die hun hoge data niet kunnen verklaren. maar het onterechte dataverbruik moet dan wel gebeuren en houd wel rekening met de kosten die dat met zich mee zou brengen. een notaris doet zoiets natuurlijk niet voor niets.

het opslaan van de chatsessies is vrij eenvoudig. na het gesprek de hele zaak kopiëren (met de linkermuisknop tekst blauw maken en kopiëren met rechtermuisknop) en dan plakken en opslaan in een document op je pc.
ik denk dat je zoon je daarmee ook wel kan helpen, kinderen zijn zo handig met dat soort dingen. anders oefen je alvast met die virtuele assistent.