Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pd
pd4fdn - 04-11-2013 17:13:53
Computers & Telefonie

Reparatie sony xperia z

Hoi huis3

"oke maar op welke sites zag je dat dan ? is het ook zo dat die puntjes elk keer treug komen na een tijdje ? bij de 3e keer kun je je geldt treug vragen en dan zou ik de z1 kopen of komt dat probleem ook voor bij de z1?"

ik had na een paar maanden al last van 2 puntjes echter, één daarvan verdween opeens .. alleen kreeg ik er op een andere plek weer een vlekje terug :( ik zag er een beetje tegenop om hem op te sturen aangezien ik de telefoon best wel vaak gebruik ;) ..dit is de eerste keer dat ik hem laat repareren.

zie deze site;
http://www.hardwarezone.com.sg/tech-news-sony-xperia-z-users-report-dust-particles-camera-lens

die van mij staat nu op status ontvangen bij externe reparatie dienst.. hoop dat hij snel weer terug is, gebruik nu mijn oude iphone 3gs maar die is wel erg traag!

succes ook!