Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-11-2013 16:59:15
Vakantie & Reizen

Vakantieveilingen --> verrassingstickets.nl. dubbele kosten mag dat ?

Hoi

ik heb recent ook via verrassingstickets een weekendje weg geboekt. ik zag duidelijk dat ik moest bijbetalen wat eigenlijk belachelijk is maar vooruit het idee van een weekendje weg en niet weten waar je heen gaat leek me leuk. we hadden dan ook de poolse bestemmingen uitgesloten. krijg ik een mail van verrassingtickets dat mijn 1ste en 2de voorkeursdatum niet meer beschikbaar zijn. balen. maar goed via de e-mail zijn we een nieuwe datum overeengekomen. vervolgens krijg ik een e-mail met boekingsbevestiging. die open je natuurlijk meteen omdat je wil weten waar de reis heen gaat. helaas zag ik dat het een poolse bestemming was en heb op deze mail geantwoord hoe dat kon aangezien ik alle poolse bestemmingen had uitgesloten. nou blijkt dat er dus één poolse bestemming is die je niet kunt uitsluiten en net die kregen we! wederom balen maar goed dan maken we er wel wat van denk je. verder hadden we onze namen gecheckt en gekeken vanaf welk vliegveld we vlogen. nu keken we een twee weken voor vertrek nog eens naar de vluchttijden en wat zie ik??? de datum was anders als dat we overeen waren gekomen via de e-mail. ik dacht dat zal wel een foutje zijn want die datum was onze 1ste of 2de voorkeursdatum in eerste instantie geweest waarvan verrassingtickets zei dat er geen reizen meer beschikbaar waren!!! dus ik stuur de e-mail wisseling met betrekking tot de nieuwe datum en de boekingsbevestiging en wat is het antwoord? je hebt gereageerd op de boekingsbevestiging dus was je op de hoogte van de datum!! 1. de datum staat niet duidelijk vermeld;
2. ook in de mail met de boekingsbevesting staat nergens vermeld let op de datum is veranderd of anders als is overeengekomen!!!
3. als je met elkaar overeen komt dat je een bepaalde datum gaat ga je dat toch niet eigenhandig veranderen zonder duidelijk te communiceren!!
mijn vraag is of dit zomaar kan. tuurlijk heb de boekingsbevestiging gelezen maar gelet op de persoonsgegevens, bestemming en luchthaven. de datum heb ik niet op gelet gezien het feit dat beide partijen de datum overeen waren gekomen!