Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-11-2013 18:16:19
Vakantie & Reizen

Vakantieveilingen --> verrassingstickets.nl. dubbele kosten mag dat ?

Beste mevrouw (naam bij ons bekend),

bedankt voor uw bericht. we vinden het erg vervelend dat deze situatie zich heeft voorgedaan. graag gaan we nogmaals in, zoals in eerdere correspondentie, op uw vragen en opmerkingen.

bij het boeken van verrassingstickets vult de reiziger altijd meerdere voorkeursdata in. wanneer men de boekingsbevestiging ontvangt dan staat hier de uiteindelijke vertrekdatum in vermeldt. dit is altijd één van de overlegde voorkeursdata. in uw geval is er overleg geweest over een alternatieve reisdatum daar op dat moment uw originele voorkeursoptie niet beschikbaar was.

gelukkig kwamen er kort daarna alsnog plaatsen vrij en hebben we u op uw 1e voorkeursdatum ingeboekt. u heeft daar meteen de boekingsbevestiging van ontvangen. net als andere reizigers vragen we u deze te controleren op uw vertrekdatum, bestemming, hotel en alle andere genoemde zaken.

de boekingsbevestiging met reisdata heeft u enkele weken voor vertrek ontvangen. verder heeft u de instapkaarten enkele dagen voor vertrek ontvangen. u heeft hier helaas niet op gereageerd. wanneer u ons tijdig had bericht dan hadden we u eventueel nog kunnen omboeken naar een andere datum.

het spijt ons dat we u niet anders kunnen berichten en daarom hebben we u een nieuw arrangement tegen een gereduceerd tarief aangeboden.

verrassingstickets.nl