Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
rarabiblos - 10-11-2013 17:34:17
Auto & Vervoer

Krassen op mijn auto door de wasstraat

Ik zou persoonlijk de wasstraat vermijden en kijken naar andere middelen die wellicht beter zijn en geen krassen veroorzaken. het feit blijft dat een wasstraat slecht is voor de auto en het milieu. zelf ben ik ook een keer bekrast na het wassen in de wasstraat. het viel niet direct op maar in het licht zag je duidelijk vegen krassen zitten. destijds stond ik daar niet bij stil en heb er ook geen werk van kunnen maken.

om deze reden gebruik ik nu producten waarbij je je auto kan wassen zonder gebruik van water. dit krast niet, is goed voor het milieu en het resultaat is stukken beter dan bij de wasstraat. en ook nog eens stukken goedkoper. bovag is fel tegen auto wassen op straat en wilt je liever in een van hun autowasstraten hebben. naar mijn mening zijn beide opties schadelijk voor het milieu. maar door het gebruik van biologisch afbreekbare producten kun je overal je auto wassen en op milieuvriendelijke manier. ook op straat. een van de aanbieders (er zijn er meer van, zoals noh2o, drywash,etc.) heet http://www.ecogreenautoclean.nl"> www.ecogreenautoclean.nl en die is net gestart in europa. in amerika gebruiken bedrijven zoals google deze producten al. ik ben er zeer tevreden over en raad het persoonlijk iedereen aan. graag hoor ik jullie ervaring met de wasstraat en/of dit soort producten.