Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 12-11-2013 12:24:22
Computers & Telefonie

Tele2: extreem hoge rekening door internetverbruik op één dag.

Wat een gezellige boel hier. iedereen breekt in op het topic van een ander. als je advies geeft als vrijwiligger wordt je hier weggezet als bemoeial, irritant etc. ongenuanceerdheid ten top hier.

@lady-t,

als de antwoorden je net aanstaan moet je de vraag hier niet stellen, hetzelfde geldt voor bartolo. het forum is niet bedoeld om alleen antwoorden te horen die je aanstaan. we gaan ook zeker niet meehuilen met de wolven in het bos.

waar het verder aan kan liggen.... tja zeg het maar, hoe kunnen wij dit beeordelen zonder de telefoon in handen te hebben. ook kunnen wij de oplossing niet geven aangezien je hierbij bij tele2 moet zijn. zowel tele2 als vodafone geven veel van dit soort klachten.