Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-11-2013 20:05:21
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein


dat bedoel ik, 7 euro er maand.en dan ben je van a tot z ingedekt bij een juridische procedure.belachelijk, dit is ook een voorbeeld wat een groot verschil het is,totaal niet in balans en echt oneerlijk.

waarom zo'n prijs verschil?het enige wat ik kan bedenken is dat ze denken dat een bedrijf bedrijfskosten maakt en dat is niet netto maar bruto.als nog zou het niet in balans zijn als het zo bekeken wordtvan vliet schreef op woensdag 13 nov 2013, 16:10: ja, ik kan me ook niet voorstellen dat het zo duur is.

ik weet wel dat ik per maand meen ik 7 euro kwijt ben ofzo iets in die buurt voor een rechtsbijstands verzekering.

het is inderdaad beter om het eerst uit te zoeken en dan van elkaar af te wegen of dat gld het wel waar is.hoe vaak heb je zo iets eigenijk ! kaasbroodje schreef op woensdag 13 nov 2013, 13:56: @f.torres,

mijn zzp verzekeringspakket kost slechts 70 euro per maand, en dat mag je afhouden dus is het zo duur nog niet. voor winkels kan het misschien wat duurder zijn maar zó duur is het nu ook weer niet denk ik. maar je kunt ook zeggen dat je het risico voor jezelf neemt. ik weet niet hoe vaak dit voorkomt bij u maar dat kunt u zelf inschatten. informeer eens bij uw bank en verzekeraars!