Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
kimmistyk - 19-11-2013 15:34:28
Geldzaken & Recht

Uitkering opgeschort

[quote=tijger1 schreef op dinsdag 19 nov 2013, 15:26]u bent al de fout ingegaan door de eerste keer huisbezoek te weigeren. en dat moet dan nogal een vragenlijst geweest zijn.

hebt u wel duidelijk uiteen gezet dat u uw kind van school moest halen? u had ze daarna kunnen ontvangen. men verdenkt u blijkbaar van iets wat niet mag.

nu rest u niets anders dan bezwaar maken. ga naar het juridisch loket, zij helpen u graag en gratis om dat op de juiste manier te doen.

ik denk dat u het verkeerd begrepen heeft ze kwamen met het verzoek om mijn afschriften (standaard procedure). het gesprek zou max 1,5 uur duren. toen ik daar op gesprek kwam en alles aan had geleverd zeiden ze dat ze met mij mee wilden naar huis (direct) voor een bezoek. dit heb ik moeten wijgeren aangezien gesprek inmiddels 2,5 uur had opgeleverd en ik nog naar huis (30 min) moest rijden om mijn dochter op te halen, ik kwam al te laat doordat het gesprek langer duurde dan hun gezegt hadden. na mijn weten kwam ik dus voor mijn afschriften vervolgens word ik helemaal door de molen gehaald (prima) maar ze kunnen van mij niet verwachten dat ik direct mee ga me kind op school laat staan, en hun even me huis laat bewonderen. dus vandaar dat ik heb geweigerd met alle gevolgen nu. maar ben al met advocaat bezig