Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 20-11-2013 11:11:50
Geldzaken & Recht

Afkoopsom

Hallo jetteke743,

.....heb al geprobeerd om bij de belastingdienst te informeren naar meer en duidelijke informatie hier over. de verbinding wordt daar verbroken als de medewerkers in gesprek zijn, en een email adres kan ik althans niet vinden.
.....

contact met de belastingdienst is toch niet zo moeilijk:

gratis belastingtelefoon: belastingtelefoon

0800 - 0543 (gratis). voor vragen over belastingen en toeslagen.
bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
houd uw burgerservicenummer/sofinummer bij de hand. dit staat op uw paspoort, loonstrook en rijbewijs. als wij uw vraag niet meteen kunnen beantwoorden, wordt u later teruggebeld.

in bepaalde gevallen kunt u e-mailen met de belastingdienst. daaraan zijn de volgende voorwaarden verbonden:

u kunt alleen met ons e-mailen als u van ons een e-mailadres hebt ontvangen. wij gebruiken geen centraal of algemeen e-mailadres.
wij verstrekken e-mailadressen alleen nadat wij dat telefonisch met u zijn overeengekomen. tijdens dit telefoongesprek geven wij u het e-mailadres dat u kunt gebruiken.

let op!

alleen medewerkers van een belasting- of douanekantoor geven
e-mailadressen.

wij beantwoorden uw e-mail aan het digitale adres dat u bij verzending gebruikt. tenzij u aangeeft dat u wilt dat wij voor beantwoording een ander digitaal adres gebruiken.
e-mail is niet zonder meer geschikt voor het uitwisselen van vertrouwelijke informatie. vermeld daarom geen persoonlijke of financiƫle gegevens in uw e-mail.
wij reageren op e-mails binnen kantooruren.

post: klikhttp://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/gvk/"> hier om het juiste kantoor/adres te vinden.

suc6