Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 22-11-2013 18:16:23
Geldzaken & Recht

Uitkering opgeschort

@meneske
wat betreft in o.a de koelkast kijken weet u donders goed wat ik bedoel,tuurlijk kijken ze niet of daar wat lekkers in ligt dat snapt een kind nog wel.
u heeft er geen moeite mee dat een wild vreemde overal in zit te loeren(vreemd)maar er zijn meer vreemde mensen.
en wat ron 530 beweerd is niet waar,ze kondigen wel aan dat er meer huis bezoeken zullen gaan plaats vinden maar werd niet via een brief aan gekondigd want dan zou het totaal geen nut hebben,want dan zal diegeen die wat te verbergen heeft voorzorg maatregelen treffen.
ze kwamen bij mij onaangekondigd aan de deur omdat m,n buurvrouw (daar ben ik na enig speurwerk achter gekomen) dacht !!!!!! dat ik iets deed wat niet mocht.
heb bij de soos natuurlijk gevraagd wie diegeen is die de kliklijn had gebeld dat zeiden ze natuurlijk niet,maar er werd wel gezegd dat het uit de zeer nabije omgeving kwam.toen was het een kwestie van 1plus1 is twee.
en waarom??? geen idee