Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zwemmer
zwemmer - 05-12-2013 22:11:06
Auto & Vervoer

Sinterklaasstress door bol.com

[quote=zoekster schreef op donderdag 5 dec 2013, 21:51]zwemmer komt uit de alternatieve hoek, vergeef haar.

bol.com is hier zeker te kort geschoten, u heeft op tijd besteld. u zult niets kunnen verhalen op bol. het is gewoon een teleurstellend bedrijf gebleken. bovendien is verwijzen naar het kialapunt een zwaktebod. als bol niet tevreden is over het kialapunt dan moeten ze daar geen gebruik van maken. bol is verantwoordelijk voor de levering.

voor een volgende keer bent u gewaarschuwd. er zijn meer bedrijven die stunten rond deze tijd.

in zekere zin bestaat er geen bol.com, het gaat om een verzameling van mensen waarbij naar mijn ervaring de een meer de tijd voor service neemt dan de ander..het is maar hoe een werknemer tegen zijn werk aankijkt. ik ken zoekster niet, zij mij wel blijkbaar en het verbaast mij om te mogen lezen dat een bepaalde mening hebben alternatief is enwel zo alternatief dat er hier de klemtoon op gelegd moet worden).