Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 09-12-2013 17:08:41
Huishouden & Energie

Radiatorgebruik

Ja maar......
aapan worden wel verwarmt via de vloer verwarming wegens het hete plafond in woonkamer en keuken beneden...
de niet geïsoleerde betonvloer slaapkamer/plavond woonkamer laat dus als ik niet in de slaapkamers stook meer warmte door wegens groter temperatuur verschil.

ook is de spouwmuur en dak extra geïsoleerd waardoor de slaapkamers minder afkoelen en warmte gaat toch omhoog...

ik heb zelfs de radiator weg gehaald voor meer ruimte maar de slaapkamer zal nooit echt koud worden, wel iets frisser en besparen maar niet 50% want de lekkage via de woonkamer plafond/slaapkamer vloer zal er voor zorgen dat deze afvoer de kamer meer laat afkoelen dan een warme slaapkamer dus reken niet dat je een half huis verwarmd 50% bespaarde maar ten hoogste 25%.

dus met dicht gedraaide radiatoren zal de verwarming niet uitstaan in de slaapkamer maar het slechts halveren....
dus van ooit goed bedoelde radiatoren naar vloer verwarming en sinds het weghalen en puur op de vloer levend is dat in mijn frisse slaapkamer erg prettig aan mijn blote voeten.

en nu maar afwachten wie het niet met me eens is maar wel leuk...