Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 10-12-2013 17:23:16
Computers & Telefonie

Samsung tablet

Hallo @beijerland,
dank, ik heb het gelezen. dat met de a.s. fix de interface/het uiterlijk weer terug zal gaan naar zoals het voorheen was denk ik overigens niet.
wat ikzelf zou proberen indien een back-up (met kies) gemaakt is, eerst van de huidige situatie een back-up maken met kies en erna proberen om de oude back-up via kies weer terug te zetten. ik weet overigens niet of dat werkt om weer de vorige versie terug te krijgen.
ik heb op mijn android gsm op achtergrond synchroniseren/automatisch synchroniseren uitgeschakeld dus krijg nooit van iets automatisch updates of meldingen erover. updaten doe ik handmatig en wacht altijd eerst een poosje en doe het pas na eerst op internet gezocht te hebben of een update veel negatieve reacties geeft. bij apps kijk ik dan bij de recensies bij google play.
voor samsung controleer ik af en toe via kies of er een update is en als die er
is dan ga ik eerst op internet zoeken of er negatieve reacties over te vinden zijn. misschien dus een idee voor de toekomst.
overigens was de site die ik gelezen had http://www.tabletsmagazine.nl/2013/12/samsung-komt-met-update-voor-problemen-e-mail-app-galaxy-tab-2-10-1/">deze (klik)