Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

killroy
killroy - 18-12-2013 13:22:52
Voeding & Gezondheid

Bindmiddel voor jam

Zoals ikkeissmijn al schreef, dit is de juiste methode, in duitsland cheleisuiker halen en het zo doen zoals hij of zij het beschrijft, alleen doen wij er dan nog een heel klein beetje maizena aan toe voegen, 1 afgestreken klein suikerlepeltje op een kilo aangemaakte jam, dus warm of kokend, maizena aanmaken in een klein beetje koud water en dan toe voegen en roeren blijven tot dat de juiste dikte is bereikt en dan heb je de beste jam ooit. met vgr: