Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-12-2013 18:20:22
Computers & Telefonie

Pretium

[quote=pretium webcare schreef op woensdag 18 dec 2013, 17:19]we willen daarom graag de situatie rondom uw moeder goed bekijken en onduidelijkheden wegnemen. de klachten die er zijn gaan over de werving en we doen er alles aan dit proces te verbeteren zodat ook daar geen klachten meer over binnenkomen.
mijn (!) moeder.....???

het is inderdaad de werving waarover de meeste klachten gaan.
in 2008 is al aangetoond hoe die callcentra werken (klik * http://www.zdnet.nl/opta/92159/tros-radar-maakt-onthutsende-opnames-in-callcenter/]istronghier/strong[/i"> *).

dus in die (in ieder geval) 5 jaar is er niets veranderd. vooral de kwetsbare groep in onze samenleving is hier de dupe van.

klik * http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/rechter-geeft-kassa-gelijk-in-zaak-pretium/speel/1/]strongihier/i[/b"> * ook eens.

dus u blijft maar 'beloven' en toezeggingen doen. en u doet er alles aan om dat proces te verbeteren? maar in wiens voordeel dan? ik noem uw uitspraken: gebakken lucht.

die callcentra werken in uw opdracht, dus u bent daar ook verantwoordelijk voor.
normaliter is het zo dat een medewerker van een callcenter een bonus krijgt bovenop zijn/haar gewone salaris. dus als die medewerker bepaalde zaken niet doorgeeft of nog erger: gewoon liegt aan de telefoon, krijgt hij/zij weer een paar cent extra.

en wat is er makkelijker om een ouder iemand, die niet meer alles goed begrijpt, iets aan te smeren. te walgelijk voor woorden.
of zoals de duitsers dit mooi onder woorden kunnen brengen: 'zum kotzen!'.