Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 24-12-2013 10:47:14
Geldzaken & Recht

Besparing op gas door rolgordijn

Beste dirk,mij is altijd verteld dat men geen domme vragen kan stellen , dus daarom hier de formule om zelf uitterekenen wat u bespaard op jaar basis .
2.1x1,8 =... gedeeld door ingestelde waarde 19-(18-18,5) geeft een getal dit maal 365 (soms366) vermenigvuldigd met de kubieke meterprijs van uw energie leverancier nuon versus essent,ook hier is weer een variabele ,hangt af van uw voorschot bij deze maatschappijen dit in verband met terug cq bij betalen op de jaarafrekening betaald u een laag voorschot en moet u bij betalen leverd diy een persentage op dat u verdiend ,betaald u een te hoog voorschot levert dit een persentage op met een klein verlies deze twee tegen elkaar afzetten en de uitkomst vemenigvuldigen met het huidige rentepercentage .
zo hier is dus geen speld tussen in te krijgen behalve als u het rolluik/gordijn pas na 10.00 uur s ochtens open doet .