Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-12-2013 15:25:02
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Volslagen onzin.

keurmerk staat voor een bepaalde kwaliteit.

garantie staat er helemaal los van.
fabriek bepaald de garantie en niet een keurmerk.

wel moet een product aan bepaalde eisen voldoen om dat keurmerk te krijgen maar garantie is een hele andere situatie.

je kan ook garantie op een [product hebben met een keurmerk en ook in de eu kan verkocht worden zonder keurmerk.


van vliet schreef op vrijdag 27 dec 2013, 22:47: keur merk, is letterlijk iets keuren.
als iets niet aan de keuring voldoet, dan wordt het afgekeurd en kan het product niet verkocht worden , ik denk dat we het hierover eens zijn.

je hebt in elk land regels en ook garantie voorwaarde staan omschreven in de wet.

dit houdt in dat een product zich aan de wettelijke regels moet houden dus elk product heeft een vorm van fabrieksgarantie.

een consument heeft recht op een goed functionerend product, daarom mag een product binnen de eu niet verkocht worden zonder een degelijk keurmerk

er zitten regels aan het krijgen van een keurmerk en een keurmerk uitgever heeft eer algemene wets egels die door de staat zijn opgesteld

in de europese unie moet er op zijn minst fabrieksgarantie op een product zitten.breuer schreef op woensdag 25 dec 2013, 16:14: torres heeft gelijk, een keurmerk is voor de consument en de inkoper om te zie dat het product aan bepaalde eisen voldoet.je krijgt alleen dit merk als het volgens hun protocol functioneert.

dus hoe je garantie ik is of je geeft geen garantie, dit staat helemaal los van een keurmerk.
ht is wel zo dat als een product via de douane naar binnen komt dat het wel een beaapld keurmerk moet hebben.
ook zij kunnen dan zien of het product voldoet aan de europese eisen en veilig is voor de mensen daardoor.

zo heb je verschillende keurmerken.

dit is alleen maar goed, je weet dat je dan niet bedonderd wordt tenminste.veel komt uit china, maar zou men niet keuren, dan weet ikzeker dat er veel mensen zouden sneuvelen, want als ze ergens lak aan regels hebben en geld belangrijk dan menen levens, dan is het daar wel.
de ene is strenger met het ene en de andere weer met het andere.
van vliet schreef op dinsdag 24 dec 2013, 12:17: en toch klopt het niet helemaal wat je zegt.
een keurmerk heeft bepaalde eisen voordat een product het desbetreffende keurmerk mag hebben.
als de fabriek niet de garantie voorwaardens heeft die voldoen volgens de regels van het keurmerk, dan krijgt het product ook niet die keurmerk

er zitten meer egels aan een keurmerk dan alleen de veiligheidseisen namelijk ook een keurmerk stat voor iets dus het keurmerk en de fabrikant hebben een afstemming waar het product aan moet voldoen maar ook hie het naar buiten gebracht moet worden qua garantie etc etc.
rich mouse schreef op vrijdag 20 dec 2013, 13:35: ik snap je reactie wel.

china timmert aardig aan de weg, mijn neef heeft een bouwbedrijf en alles wat zij kopen bij de groothandel stat made in china op.

je zou kunnen zeggen dat alles wat je om je heen ziet, 3 kwart chinees is.
niet dat het slechte mensen zijn of zo, maar china heeft er een handje van om dingen nate maken in een slechte kwaliteit en de gezondheid van mensen interesseert ze helemaal geen hal.
het is dat er controles zijn waardoor ze dingen op het randje aanpassen, maar als er geen controles zouden zijn wat in china overigens een stuk minder is maar wel scherper wordt echt heel wat dod zouden vallen.

ze zeggen niet voor niets: money makes the world go round

breuer schreef op donderdag 19 dec 2013, 18:39: jongens , lekker boeiend zo'n keurmerk.
dit is ook niet echt nauw genomen en helemaal niet zo'n ce gs keurmerk, de meeste verrotte chinese speelgoed is ook in het bezit van dit keurmerk.

het is gewoon weer een manier om geld te verdienen.
vroeger stelde een keurmerk veel meer voor tegenwoordig komt bijna alles uit china, maar waarom komt dat alemaal dan binnen in de eu ! omdat de normen verzwakt zijn want anders zou alles veel duurder zijn , de keurmerken passen zich aan aan chinese producten.wat vroeger niet erked en goed gekeurd zou worden, ordt nu wel gewoon goedgekeurd.

china verpest de hele markt. beter wat meer betalen en kwaliteit als je het mij vraagt