Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 30-12-2013 10:50:37
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van swiss dermocare af?

Ik heb overigens een idee wie er achter deze site zit. zeer toevallig komt een beroemde of beruchte ondernemer die ook altijd met die proefpakketten in de weer is uit zwijndrecht.
verder heb ik nog veel meer vermoedens, dat ch nummer (een soort kvk adres op zijn zwitsers) is gelinkt aan een adres waar tientallen bedrijven staan ingeschreven, een soort pakhuis van bedrijven kun je wel zeggen. ik vermoed dat 'iemand' zich ook daar heeft ingeschreven, maar daar helemaal niet zit en gewoon vanuit nederland opereert.

verder kan ik er niet veel over zeggen, omdat je vermoedens wel hard moet kunnen maken.

verstuur de brief aangetekend. ik zou mij beroepen op de informatieplicht waaraan niet is voldaan en dat er bovendien geen normale manier was om het vervolgpakket op te zeggen, omdat de telefoon niet wordt opgenomen.
vermeld uitdrukkelijk dat je geen verdere zendingen wenst en dat je die ook niet zult aannemen als ze worden bezorgd. dat er geen automatische incasso's mogen worden gedaan, want daar moet je uitdrukkelijk toestemming voor geven. dat mag niet in de alg voorw. staan.

verzoek om een schriftelijke reactie binnen 14 dagen.

je kunt dan nog wel wat incassobureaugeweld over je heen krijgen. maar dan moet je gewoon je poot stijf houden. het komt nooit voor de rechter. daar heeft lekkerisdat groot gelijk in.

succes!