Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anya59 - 04-01-2014 12:32:14
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van swiss dermocare af?

Ik ben er ook met mijn grote voeten ingetrapt!
inmiddels het pakketje met twee tubes ontvangen. ik heb wel meteen via de website swissdermocare ingelogd om meteen het vermeende abonnement op te zeggen. je inlogcode staat op het pakketje. gecheckt via de site en het ziet er naar uit dat mijn zgn. abonnement op deactief staat. maar vertrouwen doe ik het niet.
vraag is of ik het nu nog kan terugsturen. ik wil deze tubes helemaal niet hebben en kan me niet herinneren dat ik er uberhaupt een machtiging voor heb gegeven. ik heb nog wel een factuur van de eerste levering van het proeftubetje, er staat niets van dat alles op.
wat is nu wijshied om te doen? ik begrijp niet zoveel van bovenstaande abtwoorden en hoe moet zo'n brief er uit zien waar men het hier over heeft?

vast dank!