Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 04-01-2014 14:35:53
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van swiss dermocare af?

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 4 jan 2014, 14:14]het staat toch echt allemaal duidelijk op hun site, vóórdat je bestelt.

de vip-club biedt je de mogelijkheid om op een regelmatige basis je nieuwe voorraad swiss dermocare anti-aging crème thuisgestuurd te krijgen, zonder omkijken. maar je blijft natuurlijk zelf in control. bij ons instapmodel ontvang je eerst een 10ml tube om het product 14 dagen lang te testen. als je niet tevreden bent kun je binnen deze termijn je lidmaatschap kosteloos annuleren via deze website of onze klantservice. als je wel tevreden bent ontvang je ieder kwartaal 2 x een 30ml tube twv €99,98 voor slechts €79,99. dit betekend dus een korting van 20%! je krijgt het pakket automatisch thuisgestuurd en het bedrag wordt ook automatisch afgeschreven van je rekening. na de eerste zending is er altijd de mogelijkheid om de vervolgzending stop te zetten of een andere datum van de nieuwe zending in te stellen via deze website of onze klantenservice
.


nee, zo mag dat niet, voor een automatische incasso moet je bij de bestelling toestemming geven.
dus iets in de trant van ja, ik geef toestemming om maandelijks/eenmalig xxx bedrag van mijn bankrekening af te schrijven. hier wordt per ideal betaald en daarna willen ze automatisch gaan afschrijven.
alleen een aankondiging dat ze dat gaan doen is niet genoeg.

en ze voldoen ook niet aan de informatieplicht, nl een bezoekadres, daarmee wordt de bedenktijd automatisch 3 maanden. staat gewoon in de wet.