Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-01-2014 00:35:46
Geldzaken & Recht

Ingegaan op ovk nationale fotostudio benelux

Onderstaande reactie had ik al eerder geplaatst, maar kennelijk zijn er nog steeds meisjes die 't niet begrijpen, dus:
onze kleindochter is een tijd geleden benaderd door een zeer gerenomeerd modellenbureau; kreeg een uitnodiging voor een fotoshoot (was uiteraard gratis en de reiskosten werden vergoed.)
ze heeft inderdaad geposeerd, foto's zijn gepubliceerd, maar voor een tweede uitnodiging heeft ze bedankt want ze vindt er helemaal niks aan. stom gedoe met stomme meiden. ze vindt haar sportopleiding veel belangrijker.
mocht je echt verder willen gaan, meld je dan bij een van de grotere bureau's en vaak doet een simpel kiekje wonderen. de eerste shoot is trouwens zonder een greintje make-up, snelle kleding of "leuke" poses, maar gewoon in een simpel gympakje of zo. basic dus.
bij de eerste opdracht is ze opgemaakt door een vigagiste en heeft ze nog wat tips gekregen van een begeleidster, de opdrachtgever en van de fotograaf. ook toen werden de reiskosten vergoed en ze kon kiezen tussen normale betaling of een totale outfit die aan haar nogal kostbare favoriete sport gerelateerd was; ze heeft het laatste gekozen.succes
.