Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 05-01-2014 16:45:25
Computers & Telefonie

Kan ik youfone betichten van oplichting?

Nee, dat kunt u niet dat zou namelijk smaad ik of laster zijn.

u bent kennelijk van mening uw abonnement correct opgezegd te hebben en youfone niets meer verschuldigd te zijn en kennelijk deelt youfone uw mening niet en meent zij nog een vordering op u te hebben. dat u dat betwist, maar youfone de vordering toch doorzet is geen oplichting. u hoeft daarvoor dus niet naar de politie te gaan.

u en youfone hebben een civiel geschil en als u daar onderling niet uit komt dan zal een van de partijen naar de (civiele) kantonrechter moeten. heeft rechtsbijstand wend u zich dan tot hen en zoniet breng een bezoek aan het juridisch loket of advocaat.

lees ook nog eens goed de voorwaarden van uw abonnement. er is nog wel eens een groot verschil tussen waar men zelf meent recht op te hebben en waar men toe verplicht is door de overeenkomst.