Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 05-01-2014 23:22:55
Vrije tijd & Tuin

Basic-fit is een malafide bedrijf !

Ik denk dat je het hierover hebt.

klik https://www.nationaalgezondheidsplan.nl/inschrijven/a482d8af592f657f6f1bfb78d22eb5ca">hier

daarop staat

pas nadat je via je eigen pagina op nationaalgezondheidsplan.nl een fitnesscentrum gekozen hebt en je daar van start bent gegaan middels het doen van een fitheidstest, wordt jouw abonnement geactiveerd

maar... juist die regeling geld niet voor basic-fit. daar hoef je geen test te ondergaan voor je er aan begint en die is voor 12 maanden geldig.

ik ben het er absoluut mee eens dat het er nogal geniepig staat, want je krijgt de indruk dat dat vakje daaronder waarin de eerder genoemde quote staat voor alle centra geldt, maar strikt genomen is er voor basic-fit een uitzondering gemaakt.

behalve de cursus "starten met fitness" kun je via je zorgverzekeraar ook een fitnessabonnement afsluiten bij basic-fit. dit abonnement sluit je af voor 12 maanden voor maar euro 15,95 per maand. je betaalt hiervoor inschrijfgeld van euro 24,95. in tegenstelling tot de cursus "starten met fitness" krijg je bij basic-fit geen fitheidstesten. wel is jouw basic-fit sportpas overdraagbaar aan bijvoorbeeld je familie en heb je met de sportpas toegang tot álle basic-fit locaties. een boel voordeel dus!