Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justice27
justice27 - 07-01-2014 09:57:58
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van swiss dermocare af?

Ik heb alles met belangstelling gelezen, ik zit momenteel af te wachten: ik had een proeftubetje aangevraagd en ontvangen en, na veel zoeken op internet naar een correspondentie adres omdat de door hen aangegeven telefoonummers geen van alle werken, een brief gestuurd naar een postbusdres in zwijndrecht dat ik vond dat ik geen verdere zendingen wilde ontvangen. nooit een bevestiging ontvangen.

je raadt het al: afgelopen week twee tubes in de bus. alleen twee tubes in een doosje, niets erbij. geen adres, geen briefje, niets. weer gaan zoeken op internet naar een manier om iemand te pakken te krijgen en een mailadres gevonden. mail verstuurd en geen reactie. er zat geen factuur bij de tubes en er is tot op heden nog niets van mijn rekening afgeschreven, maar ik houd het in de gaten. wat een praktijken!!!