Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 07-01-2014 11:13:02
Vrije tijd & Tuin

Basic-fit is een malafide bedrijf !

Er wordt kennelijk niet goed gelezen. het geld wordt niet door basic fit afgeschreven maar door het bedrijf waar ts zich aangemeld heeft. in zijn laatste posting geeft ts de bevestiging van zijn inschrijving weer. ts moet dus inderdaad zaken met het nationaal gezondheidscentrum doen want die schrijft af en schrijft in bij de sportschool, in dit geval basic fit.
ts moet zich dus afmelden bij dat nationaal gezondheidscentrum en daar de klacht neerleggen dat men zich niet aan de overeenkomst heeft gehouden dat het abonnement pas in gaat na de gezondheidstest.
waarschijnlijk heeft of had cz een overeenkomst met dat centrum en heeft ts door zich in te schrijven cz toestemming gegeven relevante info te verstrekken aan dit centrum.
het is overigens wel een beetje naïef om een welkomstbrief en een sportpas ontvangen als iets wat nergen toe verplichtend is te zien.