Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 10-01-2014 14:23:19
Huishouden & Energie

Bed via groupon bij visco medical gekocht, wordt niet gereageerd op klacht

Hallo marleen14,

van de site van viscomedical:

garantie

al de producten uit het assortiment van viscomedical hebben 3 jaar garantie op basis van afschrijving.

wij leveren alle artikelen met fabrieksgarantie. informatie over de garantie treft u aan in de documenten bij het product. in enkele gevallen betekent deze garantie ons site, d.w.z. reparatie of omruiling bij u thuis of op de werkplek: mocht uw artikel beschadigd, niet goed of defect zijn, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen aan ons retourneren. om het artikel aan ons te retourneren neemt u contact op met ons via het speciale telefoonnummer dat u kunt vinden op de factuur die bij het artikel hoort. na onze beoordeling ontvangt u een nieuw artikel, het geld terug, of laten wij het repareren.

dat geven we u zwart op wit. wij van viscomedical.nl creƫren geen producten van korte levensduur, die u na korte tijd weer moet wegwerpen. want kwaliteit bewijst zich. uw voordeel, dat niet alleen onze exclusieve producten, maar ook u de eer bewijst. wij van viscomedical.nl biedt u daarmee garantievoorwaarden die ver boven het standaard minimum uitstijgen.??

slechte site trouwens: geen adres, tel.nr. kvk gegevens, etc. (maar dit terzijde).

heb je wel een postadres?
kijkhttp://www.consuwijzer.nl/huis-tuin/vloer-keuken-meubel/ondeugdelijke-keuken-meubel"> hier naar de voorbeeldbrief 'herstel of vervanging ondeugdelijk produkt'.

suc6