Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mamamama
mamamama - 10-01-2014 23:16:42
Vakantie & Reizen

Boeking landal

[quote=ddr schreef op maandag 6 jan 2014, 13:07]wij hebben de ervaring dat we al leeftijd ( 55 + ) korting krijgen. door deze korting kun je geen gebruik maken van andere kortingen zoals de bon zoals u kreeg. al deze cadeau`s ( prijzen ) van de postcode loterij zijn niets anders dan reclame van de des betreffende bedrijven.
wat ik hier wel wil zeggen dat we altijd heel tevreden zijn over de parken van landal.

tevreden waren wij ook ooit in een huisje van het "hof van saksen " in drente, totdat t overgenomen is door landal. het, personeel is goed geïnstrueerd zakelijk vriendelijk. maar voor ons zijn de prijzen onbetaalbaar geworden en zijn we afgehaakt . een weekendje kost al gauw 650,=.buiten t seizoen en met minder luxe dan thuis. de kortingscard maakt het echt niet goedkoper en de administratiekosten komen er nog bij van 26,50 die rijzen ook de pan uit. .wij wonen hier midden tussen campings in de achterhoek. ik vergelijk even "marlvelde" in groenlo , één van de beste resorts van nederland, betaal je 275,=voor een weekend.een cappucino kost 2,10. dat is nog te betalen. heb je geen kortingskaart nodig. gewoon even de site checken. zelf bezoeken wij echter nu alleen nog bij acsi aangesloten campings anders is het recreeren financieel niet meer haalbaar .