Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mamamama
mamamama - 10-01-2014 23:43:05
Vakantie & Reizen

Boeking landal

[quote=francken schreef op maandag 6 jan 2014, 16:27]mijn ervaringen met roompot zijn goed. je betaalt daar op dit moment voor een bungalow, bijvoorbeeld in duitsland, 39 euro voor een midweek. ook in nederland! dan komt er nog 24 euro bij voor "administratiekosten", en dat is het. oh ja, je moet nog 65 euro borg betalen. maar dat krijg je geheid de week volgend op je vertrek weer op je rekening gestort.
wel, als je het huis intrekt, alles direct controleren: er hangt altijd een lijst met spullen, zoals 8 lepels, 6 kleine bordjes, 6 soepborden, etc. etc. maak even een lijstje van wat er mist en breng dat diezelfde dag nog naar de receptie. laat het daar registreren waar je bij bent. als er iets kapot is ook (lampen, koelkast, etc.).
in cochem duitsland krijg je een prachtig 6 persoons huis, twee verdiepingen, met een slaapkamer beneden met douche, boven 2 slaapkamers, één met badkamer en één met sauna. magnifieke omgeving. en zo zijn er meerdere parken, ook in nederland. volendam bijvoorbeeld. vergeet landal. veel te duur!

meneer francken, ik ben het 100% met je eens!!