Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 14-01-2014 19:34:46
Voeding & Gezondheid

Misleidende reclame train more

Dit is net zo een kreet als oxxio die stelt dat je tot € 365 kan besparen, maar als ik de volwaarden in mijn situatie lees, kom ik nog niet tot € 25.

er zal best een rekenmodus zijn dat je aan € 1,95 per week komt, maar de voorwaarden worden je uitgelegd. en sportscholen zijn pikeur in misleiden. en niet kunnen opzeggen.

"is train more mij überhaupt verplicht een abonnement verkopen voor € 1,95 per week, zoals de levensgrote advertentie bij de sportschool mij vertelt en de advertentie op hun website?"
laat ze het eens voorrekenen op papier, lokken is leuk, maar je kan al raden dat je getild wordt.. en pas op voordat je tekent. anderzijds, kan je op je 10 tenen natellen dat ze alles uit de kast trekken om je binnen te halen.