Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-01-2014 20:50:39
Elektronica & TV

Smart-tv's en diensten als "netflix"

Lekkerisdat schreef op woensdag 25 sep 2013, 18:09: diumenge schreef op woensdag 25 sep 2013, 17:35: omdat consumenten het simpel willen en downloaden en dan streamen enzo, dat is niet simpel. voor jou en voor mij misschien, maar voor heel veel mensen niet. in de vs is netflix erg succesvol, ze zijn hier nog maar aan het opstarten. ik denk dat ze heel succesvol gaan worden.
als een bestand opslaan op een externe hd en deze aansluiten op 'n tv (usb stekkertje er in steken) al te ingewikkeld is.. dan weet ik het simpelweg ook niet meer.. ;-)

het is niet een kwestie van te ingewikkeld, maar puur gebruiksgemak. ikzelf ben zo'n luie hond die altijd heeft gedownload en echt wel weet hoe alles werkt, maar toch een netflix account heb en gebruik. waarom?

ten eerste omdat ik het erg belangrijk vind een initiatief als deze te steunen en het legaliseren van streamen hiermee te vergemakkelijken, daarmee is € 8,- per maand voor een redelijk uitgebreid (en ik geloof wekelijks uitbreidend) aanbod een schijntje.

ten tweede omdat alle programma's met engelstalige- en nederlandstalige ondertiteling komt, soms zelfs met nederlandstalige audio (bv. bij disney films).

ten derde omdat het te bekijken is op tv, xbox, tablet, en telefoon en onthoudt ook nog eens wat je hebt bekeken en waar je bent gebleven.

trouwens, de beeldkwaliteit is erg goed en ze zijn zelfs als bezig om 4k aan te bieden:
http://tweakers.net/reviews/3362/een-eerste-blik-op-netflix-in-4k.html

voor ieder natuurlijk zijn eigen voorkeur, maar ik ben blij dat het er is en ik hoop van harte dat netflix net zo succesvol in nederland zal worden als dat het al in amerika is.