Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2014 14:35:27
Voeding & Gezondheid

Vlokjes in natuurazijn

Mataraty schreef op zaterdag 18 jan 2014, 20:29: 'normale' azijn word gepasteuriseerd waardoor dit effect wordt voorkomen. aangezien natuur of biologische azijn, deze behandeling niet ondergaat kunnen er vlokken, vliesvorming of bezinksel ontstaan, dit kan totaal geen kwaad en heeft geen invloed op de kwaliteit.

azijn is normaal geopend ca 1 jaar houdbaar, wanneer deze koel en goed gesloten wordt bewaard.
en dat pasteuriseren word gedaan om bacteriën enz. tegen te gaan toch??
dus wie weet zijn deze vlokken en bezinksel wel giftig of zelfs dodelijk...............
en geopend 1 jaar houdbaar mits goed gesloten ??? huh ????