Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-01-2014 20:24:55
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Ja daar heb je wel gelijk in.
de rechters besluiten ook wel eens uit gevoel hoewel het veelal ook uit de wet besloten wordt.een goede rechter besluit uit de opgestelde wet en bij eigen emoties niet zijn emoties laat mee beslissen

ze zouden binnen de eu ook gelijk moeten trekken, want hier krijg je voor moord net iet meer dan diefstal terwijl dat natuurlijk normaal gesproken een groot verschil moet zijn.

we hebben het over eu maar met dit soort dingen moeten er toch echt wat dingen veranderen.

rich mouse schreef op maandag 20 jan 2014, 10:07: klopt, met garantie is het altijd moeilijk, komt e reen zaak dan is het ook een stukje beslissing van de rechter.natuurlijk hebben de wetten verreweg de grootste inbreng.

als mens zijn we ok niet perfect vandaar dat ook ons rechtssysteem fouten maken.
we leven niet in een land als italie waar je echt alles kan verwachten.
omkopen en macht doen wetten daar tijdelijk aanpassen.

breuer schreef op zondag 19 jan 2014, 17:53: ik reageer op diverse forums en sites maar het verhaal garantie is altijd een probleem.
er zijn heel veel meningen erover en het gebeurt zelfde dat men hiermee op 1 lijn zit.

garantie is een interessant onderwerp en elke situatie kan van de andere afwijken.
als er een geschil ontstaat en dat het zover komt dat er een zaak bij te pas moet komen. dan kan een rechter dingen beslissen die je niet had verwacht

je leest de gekste dingen op die forums waarbij je denkt, dit gaat die partij winnen,maar als je dan achteraf hoort wat er is besloten, dan snap je er echt niks van.

het best ei saltijd er samen zien uit te omen los van een rechter of een bemiddelend partij