Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 24-01-2014 13:34:12
Computers & Telefonie

Internet explorer pagina blank

[quote=flappie schreef op vrijdag 24 jan 2014, 13:22]de computer verteld volgens mij al wat er aan de hand is. het gebruikers profiel kan niet of gedeeltelijk geladen worden.
deze link is een url naar een procedure om dit te herstellen. http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/fix-corrupted-user-profile#1tc=windows-7

een andere optie is om niet ie te gebruiken voor internet maar google chrome? dit is iets anders dan de google zoekmachine instellen. chrome is hier te downloaden https://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/

er zijn nog meer alternatieven voor ie. denk dan aan firefox, safari voor windows. beiden goede browsers.

hopelijk heeft u hier iets aan en kan u dadelijk weer het internet op!

even nog een reactie op windows / osx
met een goede en up-to-date virusscanner kan je ongestoord met ie het internet op....
imac + osx + safari is een zeer goede optie maar inderdaad aan de prijs. als nadeel werd genoemd "geen mogelijkheid om te upgraden". dit is ook niet nodig. osx wordt niet langzamer, dit in tegenstelling tot windows!! en het os is wel te upgraden en wel gratis. apple is veel duurder.... ja in aanschaf wel maar gaat over het algemeen veel langer mee. mijn imac uit 2009 werkt nog prima, is nog steeds even snel als bij aanschaf en als ik hem nu zou verkopen dan kan ik er nog een behoorlijk bedrag voor krijgen. lukt dit ook met een pc uit 2009??

windows moet je gewoon om de zoveel tijd (2 jaar) opnieuw installeren, verder zal een pc uit 2009 nog net zo goed werken als een mac uit 2009 met dezelfde specs.

en met software upgrade je je machine niet echt.
als je pc te crappy is om hd video's af te spelen gaat hij dat door een nieuwe os te installeren niet ineens wel doen.