Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rodisan - 24-01-2014 19:47:46
Vakantie & Reizen

Opgelicht

Op 14 nov 2012 in koningslust op een show van maw shop hebben wij ook twee dekens met kussens gekocht in de veronderstelling dat deze heel goed waren voor onze gezondheid en ze zouden levenslang meegaan. na enkele weken begonnen bij ons div. klachten die met de bloeddruk te maken hadden . mijn hartslag werd steeds lager ondanks div maatregelen van de dokter . ook de bloeddruk veranderde en ik werd steeds meer moe en duizelig. al met al ben ik bijna in het zieken huis beland tot we er achter kwamen dat alles aan de matrassen lag. ( waarschijnlijk de magneten die er in zitten )
ik heb toen direct naar maw shop gereageerd maar ik kreeg een brief terug dat zij hier niets mee te maken hadden en dat ik maar naar de dokter moest gaan .ook kreeg ik te horen dat ik maar netjes verder moest gaan met betalen , dit heb ik niet gedaan en heb toen met klacht .nl contact opgenomen
helaas is hier nog niets uit voort gekomen.vandaag kreeg ik een brief van maw shop dat ik nog een openstaande rekening had ,hierop heb ik weer een reactie geplaatst bij klacht.nl.
maw shop geeft levenslang garantie op de gezondheidsmatrassen maar je word er doodziek van de garantie deugt dus niet. wat kun je hiermee. graag antwoord bvd. wiel.